Cambozola Blue

Kód: 4400/100 4400/150 4400/200 4400/250 4400/300 4400/400 4400/500 4400/1KG 4400/2-2KG Zvolte variantu
Doporučujeme
79,90 Kč 119,85 Kč 159,80 Kč 199,75 Kč 239,70 Kč 319,60 Kč 399,50 Kč 799 Kč 1 757,80 Kč od 79,90 Kč 71,34 Kč bez DPH 107,01 Kč bez DPH 142,68 Kč bez DPH 178,35 Kč bez DPH 214,02 Kč bez DPH 285,36 Kč bez DPH 356,70 Kč bez DPH 713,39 Kč bez DPH 1 569,46 Kč bez DPH od 71,34 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Cambozola Blue je německý sýr bez laktózy, který je vyrobený z kravského pasterovaného mléka. Nazývá se též jako dvouplísňový sýr, neboť na povrchu má bílou sametovou plíseň (jako Brie nebo Camembert) a uvnitř plíseň modrou. Konzistence sýru je měkká a krémová; sýr se doslova rozplývá na jazyku. Chuť je smetanová s nádechem oříšků.

Cambozola Blue je vynikající pro všechny milovníky jemných sýrů. Výborně chutná v kombinaci s ovocem, fíkovou salsou a skleničkou lahodného vína Chardonnay. Za nás můžeme doporučit například španělské víno Dominio de Punctum.

Celé kolo Cambozoly Blue váží cca 2,2 kg a jeho cena se pohybuje okolo 1758 Kč.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: pasterizované kravské mléko, smetana, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékařské a plísňové kultury

Alergen: mléko

Tuk v sušině: 70 %

Délka zrání: 60-75 dní

Bezlaktózový sýr: ano

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1764 kJ/427 kcal, Tuky 41g, z toho nasycené mastné kyseliny 27g, Sacharidy <0,5g, z toho cukry <0,5g, Bílkoviny 14g,Sůl 1,7g.

Výrobce, země původu: Käserei Champignon, Německo

Skladování: skladujte při teplotě 2–8 °C

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry krájené a kusovky
Země: Německo
Mléko: kravské
Laktóza: bez laktózy
? Délka zrání: 0-5 měsíců (mladé - mladé uleželé)
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JV Avatar autora | 17.3.2024
Velmi mi chutná.Už jsem ho kupoval několikrát.Navíc bez laktozy!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: