Gouda bazalkové pesto

Kód: 1300/100 1300/150 1300/200 1300/250 1300/300 1300/400 1300/500 1300/1KG 1300/4-5KG 1300/2-25KG Zvolte variantu
69,90 Kč 104,85 Kč 139,80 Kč 174,75 Kč 209,70 Kč 279,60 Kč 349,50 Kč 699 Kč 3 145,50 Kč 1 572,75 Kč od 69,90 Kč 62,41 Kč bez DPH 93,62 Kč bez DPH 124,82 Kč bez DPH 156,03 Kč bez DPH 187,23 Kč bez DPH 249,64 Kč bez DPH 312,05 Kč bez DPH 624,11 Kč bez DPH 2 808,48 Kč bez DPH 1 404,24 Kč bez DPH od 62,41 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Gouda bazalkové pesto je polotvrdý sýr z pasterovaného kravského mléka. Je vyroben podle tradiční holandské receptury a zraje zhruba 8 - 12 týdnů. Tento oblíbený zelený sýr má vláčnou konzistenci a jemnou texturu. Jeho jedinečnou chuť a aroma tvoří olivový olej, česnek, piniové oříšky a čerstvá bazalka.Ty společně se sýrem vytváří jedinečnou symbiózu chutí, která zaujme nejednoho milovníka sýrů.

Sýr se hodí do teplé i studené kuchyně. Skvěle chutná jak ke svačině s čerstvou bagetkou, tak i nastrouhaný na těstovinách. Gouda bazalkové pesto se také často používá jako ozdoba sýrových mís a dárkových balíčků. 

Tip: Jste milovnící barevných sýrů? Vyzkoušejte také Goudu s italskými rajčaty. Oba sýry se výborně snoubí se suchým, lahodným vínem Dominio de Punctum, Chardonnay.

Celé kolo váží cca 4,5 kg a jeho cena se pohybuje okolo 3 146 Kč.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: pasterizované kravské mléko, bylinky 2,70% (čerstvá bazalka, česnek, olivový olej, piniové oříšky), jedlá sůl, startovací kultura, mikrobiální syřidlo, barvivo: E141, annatto

Alergen: mléko

Obsah sušiny: 57,5%, Tuk v sušině: min 50%

Délka zrání: 3 měsíce

Výrobce, země původu: Veldhuyzen Kaas/Noorlander, Holandsko

Skladování: skladujte při teplotě 6-8 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry krájené a kusovky
Země: Holandsko
Mléko: kravské
Laktóza: ano
? Délka zrání: 0-5 měsíců (mladé - mladé uleželé)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: