Kozí uleželý

Kód: 2005/100 2005/150 2005/200 2005/250 2005/300 2005/400 2005/500 2005/1KG Zvolte variantu
76,90 Kč 115,35 Kč 153,80 Kč 192,25 Kč 230,70 Kč 307,60 Kč 384,50 Kč 769 Kč od 76,90 Kč 68,66 Kč bez DPH 102,99 Kč bez DPH 137,32 Kč bez DPH 171,65 Kč bez DPH 205,98 Kč bez DPH 274,64 Kč bez DPH 343,30 Kč bez DPH 686,61 Kč bez DPH od 68,66 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Kozí uleželý je oblíbený holandský polotvrdý sýr, který se vyznačuje svou jedinečnou chutí a středně výrazným aroma. Sýr je vyrobený podle tradičního receptu a to výhradně ze 100% kozího pasterizovaného mléka, což zaručuje jeho vysokou kvalitu a autentičnost.

Na rozdíl od některých jiných typů kozích sýrů, kozí uleželý prochází procesem zrání, který trvá přibližně 6 měsíců. Během této doby získává sýr svou charakteristickou chuť, která je o něco výraznější než u mladého kozího sýra. Přesto si však zachovává svou jemnou a lahodnou konzistenci, která je doplněna příjemným nádechem koziny.

Kozí uleželý je oblíbenou volbou gurmánů a milovníků kozích sýrů, kteří jej konzumují buď samotný anebo jej vylepšují různými doplňky, jako jsou například salsy, olivy, grissini apod. Salsa, ať už je to hrušková, fíková anebo pomerančová, dodá sýru další vrstvu chuti a zároveň zjemní aroma a chuť koziny. Kombinace kozího sýru a salsy je tak skutečnou lahůdkou, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: pasterizované kozí mléko, kuchyňská sůl, sýrařské kultury, mikrobiální syřidlo

Alergen: mléko

Obsah tuku v sušině: min 48%

Délka zrání: 6 měsíců

Výrobce, země původu: Verburg Kaas, Holandsko

Skladování: skladujte při teplotě 6-8 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Kozí sýry
Země: Holandsko
Mléko: kozí
Laktóza: ano
? Délka zrání: 6-11 měsíců (uleželé - extra uleželé)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: